Pritvoren Leskovčanin zbog fizičkog maltretiranja supruge

Izvor: juGmedia, 30.Jun.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvoren Leskovčanin zbog fizičkog maltretiranja supruge

LESKOVAC – Leskovčaninu K.Lj. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao svoju suprugu.

U policijskom saopštenju se navodi da se K.Lj. tereti da je 29. juna oko 13 časova, u porodičnoj kući, psihički i fizički maltretirao suprugu, nazivao pogrdnim imenima i uputio joj ozbiljne pretnje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su ovog Leskovčanina uhapsili juče i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sudija za prethodni postupak je po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca K.Lj. odredio pritvor do 30 dana.

(Kraj)mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASILJE U PORODICI: Leskovčanin (44) uhapšen zbog maltretiranja supruge

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015

K.LJ.se tereti da je u porodičnoj kući, psihički i fizički maltretirao suprugu, nazivao je pogrdnim imenima i uputio joj ozbiljne pretnje..LESKOVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca K.LJ.(44) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio...

Nastavak na Kurir...

Leskovčanin pritvoren zbog fizičkog maltretiranja supruge

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2015

Leskovčaninu K.Lj. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao svoju suprugu...U policijskom saopštenju se navodi da se K.Lj. tereti da je 29. juna oko 13 časova, u porodičnoj kući, psihički i fizički maltretirao suprugu, nazivao pogrdnim imenima i uputio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.