Izvor: Radio 021, 26.Okt.2020, 12:05

Prekinuto snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji", Ivan Bekjarev pozitivan na kovid

Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je glumac Ivan Bekjarev pozitivan na Covid-19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

"Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentalno smo obustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << snimanje", kazao je Bojanić za Tanjug.

On je dodao da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

"Posle toga ćemo doneti odluku o eventualnom nastavku snimanja", kazao je Bojanić.

Snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji" u režiji Petra Ristovskog počelo je početkom septembra. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.