IVAN BEKJAREV POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Momentalno obustavljeno snimanje filma

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 12:08

IVAN BEKJAREV POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Momentalno obustavljeno snimanje filma

Biće praćeno i zdravstveno stanje ostalih članova ekipe.

Ekipa filma "Bilo jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

- Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje - kazao je za Tanjug Bojanić.

On je dodado da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

- Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja - kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji" producentske kuće "Le Film" iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspešnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.