Potresi mozga i prelom lobanje među SVATOVIMA: Izbila tuča na svadbi u Leskovcu

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2020, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresi mozga i prelom lobanje među SVATOVIMA: Izbila tuča na svadbi u Leskovcu

Nesporazumi tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu eskalirali u tuču LESKOVAC – Lekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povređena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto pre 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovala četiri muškarca, od kojih su dvojica zadobila lakše odnosno teške povrede.Pročitajte još: Mladoženja PRETUČEN I >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << OTERAN s venčanja, odala ga prva žena Kako saznajemo B.M.(53) je sa teškim povredama glave upućen na dalje lečenje na Neurohiruršku kliniku u Nišu. On je, prema rečima lekara, imao potres mozga i prelom čeonog dela lobanje, a posle ukazane pomoći i obavljene kompletne dijagnostike upućen je u niški Klinički centar. Iste večeri lekarima se javila još jedna osoba koja je tvrdila da je povređena na svadbi odnosno van prostorija u kojima je organizovano veselje. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Z.B.(38) koji je u Urgentni centar primljen sa potresom malog mozga i oguljotinom na levoj strani glave i on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja remećenja javnog reda i mira. U bolnici kažu da je iste večeri pomoć njihovog osoblja zatražila i R.I.(43) koja je takođe imala povredu mozga zbog udarca u glavu. Ona je, međutim, tvrdila da je povređena dan ranije, ali na istom svadbenom veselju.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen nasilnik iz Lazarevca, tukao bivšu nevenčanu suprugu

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2020

Valjevska policija uhapsila M. M. (35) iz Lazarevca zbog nasilja u porodici Policija u Valjevu uhapsila je M. M. (35) iz Lazarevca, osumnjičenog za nasilje u porodici. Sumnja se da je u kući u Ubu napao bivšu suprugu i naneo joj lakše povrede.Pročitajte još: Potresi mozga i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.