OPŠTA TUČA NA VESELJU U LESKOVCU: Muškarac (53) pao u komu, prebačen na neurohirurgiju u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA TUČA NA VESELJU U LESKOVCU: Muškarac (53) pao u komu, prebačen na neurohirurgiju u Nišu

Prema svedočenju očevidaca, policija privela nekoliko učesnica sukoba.

B. M. (53) iz leskovačkog romskog naselja Sat mahala od zadobijenih povreda u tuči koja se desila u nedelju 16. februara nešto posle 19 sati završio je na neurohiruškoj klinici Bolnice u Nišu.

Kako su objasnili očevici, iznenada je na veselju iz nerazjašnjenih razloga započela kratka svađa, a zatim i tuča između gosta veselja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << B. M. i Z. B.(39). Tuča se nastavila u ulici Sutjeska u kojoj je tada učestvovalo više lica. U toj tuči B. M. je od zadobijenih udaraca pao u komu, a komšije ispred čijih kuća se sve ovo odigralo su pozvale policiju i Hitnu pomoć, piše Rominfomedia.

Policija je brzo došla na licu mesta kao i Hitna pomoć koja je B. M. koji je bio u besvesnom stanju pružila hitnu medicinsku pomoć. Hitna je zatim morala da B. M. zbog povreda glave hitno odveze na neurohirušku kliniku Bolnice u Nišu, kako bi mu se pružila adekvatna medicinska pomoć.

Prema informacijama od očevidaca događaja, policija je tog dana privela nekoliko učesnika u tuči.

Od istih izvora se saznalo da je povređeni B. M. od juče u svesnom stanju, ali da se i dalje nalazi na lečenju na neurohiruškoj klinici Bolnice u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TUČA U SVATOVIMA Četiri osobe povređene na svadbi u Leskovcu, dve zadobile teže povrede

Izvor: Blic, 19.Feb.2020

Lekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povređena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto pre 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovala četiri muškarca, od kojih su dvojica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.