Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2020, 14:40

Posle Grupe gradjana “Za Leskovac ZAJEDNO” i vladajući SNS ulazi u “gerila kampanju”

LESKOVAC

Posle opozicione Grupe gradjana “Za Leskovac ZAJEDNO” , koja je , kako su rekli JUGpressu “bila prinudjena da započne “gerila kampanju” jer niko nije hteo da im iznajmi bilbord da su vsoje plakate kačili odbornički kandidati i aktivisti na terasama, ogradama i prozorima svojih kuća, stanova i dvoršta, takvu kampanju ej započeo i vladajući SNS u Leskovcu.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iako imaju na raspolaganju sve resurse i javna dobra kao i bilborde a korisrte i fasade stambenih zgrada, lokalni SNS je “razvuka” svoju poruku “Za našu decu” i na vrhu zgrade iza biblioteke u kojoj se na terasi privatnog stana odborničkog kandidata GG “Za Leskovac ZAJEDNO” nalazi plakate ove grupe.

Nije poznato ko od odborničkih ili poslaničkih kandidata i funkcionera baštini ovako veliki stambeni prostor u centru grada .

Ili je platno, možda, postavljeno na tudjoj imovini.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.