Posle 80 dana deblokiran račun Kulturnog centra

Izvor: juGmedia, 23.Feb.2013, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 80 dana deblokiran račun Kulturnog centra

LESKOVAC – Vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Slaviša Stevanović izjavio je danas da je posle skoro osamdeset dana deblokiran račun ove kulturne ustanove, koja se u tu situaciju našla zbog tužbe jednog svog radnika.

Stevanović je na konferenciji za novinare rekao da je juče stiglo rešenje iz suda kojim se zastaje sa postupukom izvršenja finansijske blokade. On je kazao da je dogovor sa tim radnikom postignut >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uz pomoć gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Kulturni centar je tužio radnik koji je bio otpušten s posla u vreme racionalizacije u lokalnoj samoupravi, pa sudskim putem kasnije vraćen na posao. On potražuje 1,8 miliona dinara na ime neisplaćenih zarada.

Njemu je isplaćena prva rata od 600 hiljada dinara, a preostali deo će biti isplaćen u nekoliko rata.

Zbog blokade računa Kulturnom centru su isključeni fiksni i mobilni telefoni, a program se odvijao otežano.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odblokiran račun Kulturnog centra u Leskovcu

Izvor: Blic, 23.Feb.2013

Račun Leskovačkog kulturnog centra ( LKC) odblokiran je posle 78 dana, što će doprineti realizaciji programa u toj ustanovi, rekao je danas direktor te ustanove Saša Stevanović...Račun LKC bio je blokiran na osnovu izvršne presude da se jednom od radnika isplati 1,8 miliona dinara zbog nezakonitog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.