Poslanica: Budžet za “bolji život gradjana” a “razvojni”

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica: Budžet za “bolji život gradjana” a “razvojni”

LESKOVAC

Poslanica SNS u Skuštini Srbije Olivera Pešić rekla je da je budžet za 2019. godinu planiran tako da “gradjani bolje žive”.

“Bolji život i standard gradjana će obezbediti ovaj budžet” rekla je Pešić i ocenila da se radi o “razvojnom budžetu”.

Ona je rekla i da je “ponosna ” na svoj grad” i pročitala šta je planirano u budžetu za 2019. godinu  od prihoda i rashoda.

Pešić je izrazila uv erenje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << “gradonačelnik Leskovca nastaviti dobro da radi”.

Na njeno izlaganje reagovala je, izmedju ostalog , odbornica DS Jelena Spirić koja je poslanicu pitala šta se dešava sa obećanih dvadeset miliona evra koje je u izjavi za medije namenio predsednik Srbije Aleksandare Vučić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.