Popravljaju put između Donjeg i Gornjeg Guberevca

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljaju put između Donjeg i Gornjeg Guberevca

U toku je revitalizacija opštinskog puta 31 na relaciji Donji Guberevac – Gornji Guberevac, u dužini od 400 metara, za šta je iz gradske kase izdvojeno 4,4 miliona dinara.

Rok za izvođenje radova je 20 dana

Radove izvodi grupa izvođača „Perica Jović preduzetnik AB KOP“ i zadruga “Pionir”ADRUGA PIONIR“ iz Vlasotinca. Dok upravljanje investicijom rukovodi preduzeće „Urbanizam i izgradnja“.

Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovca Goran Cvetanović, koji je sa saradnicima obišao radove, podsetio je 400 metara ovog puta već uređeno 2016. godine za šta je tada grad izdvojio 2,5 miliona dinara.

On je podsetio das u toku još i radovi na opštinskom putu 47 -Miroševce – Slavujevce,  za šta je grad izdvojio 24,6 miliona dinara, dok je Ministarstvo privrede za ovu sanaciju opredelilo 17, 6 miliona dinara.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prva rekonstrukcija škole posle 37 godina

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2018, 15:29

U Osnovnoj školi „Siniša Janić“ u Vlasotincu u toku je kompletna rekonstrukcija zgrade, prva posle 37 godina...Radove vredne 77 miliona dinara finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije...„Ostaju samo zidovi, sve ostalo će biti novo, od prizemlja do potkrovlja“, kaže...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.