Izvor: JUGpress.com, 11.Jun.2023, 08:11

Ponoš: Neće se naći niko iz opozicije ko će raditi na razvodnjavanju protesta, jer onaj ko bi to uradio nikad nije ni bio opozicija

LESKOVAC

Neće se naći niko iz opozicije ko će raditi na razvodnjavanju protesta, jer onaj ko bi to uradio nikad nije ni bio opozicija, on je bio samozvana opozicija ovom režimu. Naravno da postoji rizik i da vlast, koja je već razočarala, da i opozicija počne da liči na vlast ako razočara građane, rekao je u intervjuu za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress general Zdravko Ponoš, predsednik Pokreta SRCE i nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << načelnik Generalštava Vojske Srbije.

Pogledajte šta je sve rekao u intervjuu .

Izvinjavamo se zbog lošeg tona, bilo je raznih ometača sa strane.



I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.