Ponedeljak, 19:15 – vreme za futsal sladokusce

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponedeljak, 19:15 – vreme za futsal sladokusce

U derbiju sezone Treće futsal l ige Istok, domaći KMF Leskovac ugostiće neprikosnovenog lidera, ekipu Zufo iz Bujanovca koja je u trinaest utakmica ove sezone pretprela samo jedan poraz i to od ekipe Miners iz Majdanpeka.

Utakmica se igra u SRC Dubočica

Tabela kaže da dve prvoplasirane ekipe imaju jednak broj bodova i da ekipa iz Leskovca pobedom može da dođe do liderske pozicije, ali ekipa Zufa ima >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << utakmicu manje, koju treba da odigra u Boru protiv ekipe Bora.

Jedno je sigurno, domaćima je potrebna ubedljiva pobeda (8 razlike) kako bi i u slučaju da Zufo pobedi u Boru, ostali na mestu koje vodi u Drugu futsal ligu Srbije.

Nikola Stanojević, kapiten KMF Leskovac kaže da se očekuje jedna jako bitna utakmica u kojoj će Leskovčani pokušati da maksimalnom borbenošću i angažovanjem pobede ekipu iz Bujanovca i tako zadrže šansu za plasman u viši rang.

Pozivam našu vernu publiku da u što većem broju dođe i podrži nas u ovoj jako bitnoj utakmici jer kvalitetom svakako zaslužujemo viši rang“, apeluje Stanojević.

Mogu li ljubimci leskovačke publike do pobede i možda još bitnije pitanje – može li Bor da iznenadi ekipu Zufa u odloženoj utakmici ili će odluka o plasmanu u Drugu futsal ligu Srbije možda zavisiti od ishoda utakmice dva bujanovačka kluba, obzirom da u 17. kolu Zufo gostuje ekipi BSK koja je u utakmici 15. kola savladala Bor rezultatom 11:3.

Leskovčani, ako ste za pravu futsal poslasticu, hala sportova SRC „Dubočica“, ponedeljak 19:15.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.