Poljoprivrednici 29 sela iz porečkog kraja dobili 4,7 miliona

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednici 29 sela iz porečkog kraja dobili 4,7 miliona

Stosedamdeset i sedam poljoprivredniih proizvođači iz 29 sela porečkog kraja dobilo je danas podsticajna sredstva u iznosu od 4,7 miliona dinara, a ugovore o donaciji podelio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je na skupu u Domu kulture u Vučju rekao da će novac na račune Vučjanaca biti uplaćen u toku dana i podsetio da je dan ranije ugovore podelio i poljoprivrednicima iz Grdelice u iznosu od 2,2,9 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dinara.

Reč je o sredstvima dobijenim na konkursu 2016. godine.

„Ukupan iznos koji će se isplatiti poljoprivredncima iz Leskovca i okoline do kraja iduće nedelje je 24, 5 miliona dinara“, rekao je Cvetanović dodajući da je podrška poljoprivrednicima  jedan od prioriteta.

Upravo smo zato smo 2013. godine uložili preko 127 miliona dinara i ukupna je 3.320 gazdinstava dobilo subvencije„, naglasio je.

Lokalna samouprava će u ovoj, 2017. godini, izdvojiti 20 miliona dinara za subvencije, pa je Cvetanović pozvao vučjanske poljoprivrednike da ponovo učestvuju na konkursu.

Trudićemo se i dalje da budemo uz vas i vaše porodice, da budemo, pre svega prijatelji i partneri u ovom poslu jer to je nešto što je najmanje možemo da uradimo za vas„, zaključio je leskovački gradonačelnik.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za socijalno ugrožene preko 58 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017

Iz budžeta grada Leskovca ove godine biće podeljeno 58,2 miliona dinara socijalno ugroženim Leskovčanima po raznim osnovama, a u toj sumi je i 21 milion dinara iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja...Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podsetio je danas na konferenciji...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.