Policija pronašla učenika koji je povredio maturanta

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla učenika koji je povredio maturanta

Policija je osnovnom javnom tužiocu podnela krivičnu prijavu protiv P.Ž. (1996) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

P.Ž. se tereti da je u ranim jutarnjim satima u navedenom kafiću bez ikakvog povoda i razloga više puta udario N.J. u predelu glave, saopštila je Policijska uprava (PU) u tom gradu.

Sumnja se da je P.Ž. prišao N.J.-u kada je ovaj izašao ispred kafića i pivskom flašom ga udario u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << glavu. 

Dežurni lekar Opšte bolnice u Leskovcu je povrede N.J. okvalifikovao kao lake telesne povrede.

Službenici policije su inspekcijskim organima grada Leskovca dostavili izveštaj o prekoračenju radnog vremena ugostiteljskog objekta propisanog odlukom grada, dok će nakon prikupljanja dokaza protiv vlasnika kafića biti podnete prijave za prekršaj iz oblasti javnog reda i mira, navodi se u saopštenju PU Leskovac
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen maturant u leskovačkom klubu “Gruv”

Izvor: juGmedia, 27.Maj.2014

LESKOVAC – Policija je podnela krivičnu prijavu protiv P.Ž. (18 ) iz Leskovca zbog sumnje da je rano jutros ispred kafića “Gruv” pivskom flašom udario vršnjaka N.J. (18), koji je sa društvom slavio maturu. U policijskom saopštenju navodi se da je reč o lakim povredama koje su noćas oko...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.