Pogledajte: Šampion u tucanju jajima u Leskovcu je petogodišnji Miloš Milosavljević (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Maj.2013, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Šampion u tucanju jajima u Leskovcu je petogodišnji Miloš Milosavljević (VIDEO)

U leskovačkom naselju Kovanluk održano je takmičenje u tucanju jaja, u kome su se nadmatali i deca i odrasle.

U finalu 5.takmičenja učestvovalo je 30 dece i 25 odraslih. Kod dece pobedio je petogodišnji Miloš Milosavljević, dok je kod odraslih “najjače jaje” imao Dragan Stojanović.

“Kod kuće je bila puna korpa sa jajima i ja sam izabrao zeleno, jer najviše volim tu boju. Onda smo ih lupali i moje se nije slomilo”, veselo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je pričao petogodišnji Miloš.

Pobednik kod odraslih takođe tvrdi da nije posebno birao jaje za ovo takmičenje.

“Došao sam više zbog dece, da ona budu radosna i nisam ja birao jaje već moja ćerkica. Eto slučajno sam pobedio one koji su baš birali jaja za ovo takmičenje”, kaže pobednik Dragan Stojanović.

Mesna zajednica Kovanluk i lokalni sponzori obezbedili su poklone za sve učesnike takmičenja, a pobednici su dobili i novčane nagrade.

Na dan Uskrsa u centru grada i u porti gradske crkve, Leskovčanima su šarena jaja delile političke stranke, nevladine organizacije i dečija udruženja.

Dan pre Uskrsa u dvorištu Saborne crkve u Leskovcu obavljeno je besplatno, grupno krštenje oko 70 učenika veronauke iz škola sa teritorije leskovačkog namesništva.

(Tanjug)

FOTO: Printscreen YouTube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Petogodišnji Miloš šampion u tucanju jajima

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2013

LESKOVAC – Miloš Milosavljević (5) iz leskovačkog naselja Kumlak pobedio je danas u tucanju jajima među trdesetak takmičara, a konkurenciji odraslih šampionsku titulu dobio je Dragan Stojanović...“Kod kuće je bila puna korpa sa jajima i ja sam izabrao zeleno, jer najviše volim tu boju. Onda...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.