Izvor: JUGpress.com, 12.Dec.2023, 18:48

Podeljeno još 79 auto-sedišta

LESKOVAC

Lokalna samouprava nastavila je sa akcijom podele auto-sedišta roditeljima novorođene dece. Podeljeno je još 79 auto-sedišta, a predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović naglašava da su deca snaga i budućnost Leskovca, koji se trudi da svakom roditelju bude siguran partner i stabilna podrška.

Marija Urošević, majka troje dece, zahvalila se u ime roditelja na podršci i rekla da duboko >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ceni pomoć grada.

„Ova mera je velika materijalna pomoć, a još važnije, povećaće bezbednost naših mališana u saobraćaju. Ovakav odnos prema našim najmlađima i mere koje se sprovode su dobar podsticaj za roditeljstvo.“ (kraj)IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.