Izvor: JUGpress.com, 29.Nov.2023, 19:05

Podeljeno 128 sedišta za bebe rođene u septembru i oktobru

U Svečanoj sali grada Leskovca nastavljena je akcija podele auto-sedišta za decu roditeljima koji su dobili rešenje o jednokratnoj novčanoj pomoći u septembru i oktobru. Podeljeno je 128 sedišta, a obratio se Stefan Kitanović, član Privremenog organa grada Leskovca.

„Neke od mera populacione politike već sprovodimo, neke unapređujemo, a donosimo i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nove mere. Ovo je jedna od mera na koju smo posebno ponosni i koju sprovodimo godinama unazad jeste. Ovom podelom s jedne strane raterećujemo porodični budžet, ali utičemo i na podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju.“

Aleksandra Jovanović, master ekonomista, iz Turekovca, zahvalila se u ime prisutnih gradu Leskovcu na nesebičnoj podršci koju pruža, ne samo ovom donacijom već i brojnim drugim merama podrške.

Roditelji koji nisu bili u mogućnosti da danas preuzmu auto-sedišta moći će to da učine i narednih dana u zgradi opštine, u ulici Pana Đukića br. 9, na portirnici.

(Kraj) IS/AS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.