Počinje  juriš na Super ligu

Izvor: juGmedia, 03.Mar.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje juriš na Super ligu

Rukometni klub Dubočica 54 sutra pred svojim navijačima, otvara drugi deo sezone u kojoj cilja plasman u najviši rang takmičenja.

U utakmici koja, u sportskoj hali „Dubočica“ u Leskovcu počinje od 18 časova i u kojoj će ugostiti ekipu Topličanina iz Prokuplja, poslednjeplasiranu na tabeli Super B rukometne lige, ekipa iz Leskovca, pokušaće da  pobedom otpočne prolećni deo sezone i time potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << želju da u Leskovcu, već od jeseni, ugosti najbolje rukometne ekipe iz Srbije.

Posle jedanaest odigranih kola, ekipa Dubočice 54 nalazi se na trećem mestu sa 15 osvojenih bodova i zaostaje dva za drugoplasiranom ekipom Mokre Gore koju je  savladala u prvom susretu u Leskovcu (33:29) i tri boda za ekipom beogradskog Obilića.

Ekipa nastavlja takmičenje u skoro identičnom sastavu u odnosu na prvi deo sezone ali u prvoj utakmici, zbog povreda dvojice igrača, neće nastupiti u kompletnom sastavu.

Inače, utakmicu će obeležiti i duel najboljih strelaca lige i bivših saigrača. Igrač Dubočice 54 Atanasković Adrija, drugi je strelac Super B lige sa 74 pogotka, svi iz igre, i za najboljim strelcem Stefanovićem iz Topličanina zaostaje 5 pogotka.

Iz kluba pozivaju navijače da dođu u što većem broju i sportskim navijanjem pomognu klubu da ostvari još jednu pobedu i tako pokažu da je Leskovac, s pravom – grad rukometa.

Zoran Jovanoivć
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.