Početak priprema KK Actavis Akademije

Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2018, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak priprema KK Actavis Akademije

LESKOVAC

Košarkaški klub Actavis Akademija počeo je pripreme za novu sezonu u Prvoj regionalnoj ligi Srbije i Juniorskoj prvoj ligi Srbije.

Košarkaše podržao i najiskusniji trener u Leskovcu Zoran Jović-Bleki (trenutno radi u Kini).

U hali na Sajmištu u Leskovcu okupljanjem i prvim treningom uz sjajnu atmosferu zvanično su počele pripreme za novu sezonu Košarkaškog kluba Actavis Akademije.

Svojim prisustvom pre početka treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << podršku je iskazao direktor košarkaškog kluba Actavis Akademije, Vladan Stojiljković.

Nekadašnji igrač Actavis Akademije Predrag Miljković izabran je za tim menadzera  KK Actavis Akademije iz Leskovca.

Nova sezona donosi nove izazove za ovaj Košarkaški klub koji godinama unazad s pravom nosi epitet sportskog brenda grada i jednog najuspešnijih sportskih kolektiva u Leskovcu.

Ekipu će i u novoj sezoni kao prvi trener voditi Zoran Kostadinović, a njegov prvi saradnik će biti Saša Mitić. U stručnom štabu će biti i Djokić Zoran i Milan Petrović, čija će prevashodna briga biti kadetska selekcija koja će igrati u Jedinstvenoj kadetskoj prvoj ligi Srbije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.