Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2021, 23:55

Počeo sa radom leskovački Akva park, cene ulaznica “opalija”

POČEO SA RADOM LESKOVAČKI AKVA PARK

Akva park u Leskovcu je počeo sa radom na prostoru od 15.000 metara kvadranih sa 1.500 ležaljki. Radno vreme je od 10-19 časova. Cena celodnevne ulaznice za odrasle je 600 dinara, a poludnevne 400. Dnevna ulaznica za decu je 300, poludnevna 200 dinara, a dnevna porodična 1.000 dinara, dok je poludnevna 700 dinara. Iznajmljivanje dve ležaljke i suncobrana košta 300, a krevet sa baldahinom 2.000 dinara.

Kompleks se sastoji od velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << broja tobogana ukupne dužine preko 400 metara, velikog bazena sa kafićem, talasnog bazena, malog bazena, svlačionice i biletarnice. U ovom kompleksu biće zaposleno 50 ljudi, a 10 spasilaca brinuće o bezbednosti kupača. Ova investicija vredna je dva miliona evra.

Otvaranju su, među ostalima, prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je naznačio da je ovakav objekat dugo očekivana investicija Leskovcu.

„Bazeni su otvoreni i na taj način ono što je nedostajalo našoj turističkoj ponudi, zahvaljući članovima porodice Stojanović, vlasnicima mlekare „Gložane“, sada je upotpunjeno. Ovim će se omogućiti građanima Leskovca da zbog ovakve razonode ne moraju više da odlaze u druga mesta.”

U planu za narednu godinu je da se pored akva parka izgradi hotel i restoran.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.