Zvanično otvaranje akva-parka u Leskovcu večeras, prvi kupači se očekuju sutra

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2021, 12:23

Zvanično otvaranje akva-parka u Leskovcu večeras, prvi kupači se očekuju sutra

Iako je bilo najavljeno da će novi akva-park u Leskovcu krenuti sa radom do početka letnje sezone, radovi su se odužili, pa će prvi zvanični posetioci na prostoru nekadašnjeg motela Atina moći da uđu od sutra u 10 sati. Međutim, svečano otvaranje za specijalne zvanice biće organizovano večeras od 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počeo sa radom leskovački Akva park, cene ulaznica “opalija”

Izvor: JUGpress.com, 23.Jul.2021

POČEO SA RADOM LESKOVAČKI AKVA PARK..Akva park u Leskovcu je počeo sa radom na prostoru od 15.000 metara kvadranih sa 1.500 ležaljki. Radno vreme je od 10-19 časova. Cena celodnevne ulaznice za odrasle je 600 dinara, a poludnevne 400. Dnevna ulaznica za decu je 300, poludnevna 200 dinara, a dnevna...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.