Plivački klub “Dubočica” ponovo najbolji u centralnoj Srbiji

Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivački klub “Dubočica” ponovo najbolji u centralnoj Srbiji

LESKOVAC-KRAGUJEVAC

U prvom kolu lige Centralne Srbije Plivački klub “Dubočica” ponovo je bio najbolji .

Pod vodjstvom trenera Dušana Veličkovića plivači ovog kluba uspeli su da osvoje 38 medalja, 19 zlatnih, 9 srebrnih i 10 bronzanih, što je bilo više nego dovoljno za trijumf.

Takodje su i sve tri štafete Dubočice bile zlatne, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u pionirskoj, kadetskoj i apsolutnoj kategoriji.

Takmičenje za region od Beograda ka jugu održano je u nedelju u Kragujevcu a učestvovalo je oko 230 plivača iz 19 klubova centralne Srbije.

Podsećanja radi, PK Dubočica je i u oba zimska kola Centralne Srbije bio ekipni pobednik, kao i na prethodna dva medjunarodna mitinga, Kupu Cara Konstantina u Nišu i Vidovdanskom Kupu u Kruševcu koja su se održala juna meseca.

Ovo su dobri pokazatelji za predstojeće prvenstvo Srbije koje će se održati krajem ovog meseca u Nišu za pionire i kadete i u Beogradu za juniore i seniore, odakle očekujemo još lepih vesti, kažu u upravi ovog kluba.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.