Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivači Dubočice osvojili 28 medalja na prvenstvu Srbije

LESKOVAC

Plivači i plivačice Dubočice osvojili 28 medalja na sinoć završenom letnjem Prvenstv Srbije u juniorskoj I apsolutnoj kategoriji.

Prvenstvo je održano u Kragujevcu od petka do nedelje I na njemu je učestvovao 41 klub sa oko 312 plivača.

Boje Dubočice I grada Leskovca branilo je desetoro plivača, koji su uspeli da se domognu 6. mesta I u juniorskoj I u apsolutnoj kategoriji. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Plivači Dubočice uspeli su da se u ovakvoj konkurenciji izbore za 28 medalja, od čega 15 zlatnih, 2 srebrne I 11 bronzanih.Osvajači medalja bili su:

1. Stanisavljević Nina – 9 zlatnih, 2 srebrne I 2 bronzane medalje,

2. Pešić Bratislav – 3 zlatne I 1 bronzanu,

3. Milenović Nikola – 2 zlatne I 3 bronzane,

4. Obradović Iva – 1 zlatna I 2 bronzane

,5. Stanisavljević Petar – 1 bronza

Muška juniorska štafeta u sastavu ( Stanisavljević Petar, Milenović Nikola, Pešić Bratislav, Milenković Miloš) uspela je da osvoji dve bronzane medalje.

Ženska apsolutna štafeta u sastavu ( Stanisavljević Nina, Obradović Iva, Pešić Milica, Pešić Marija ) uspela je da osvoji jednu bronzanu medalju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.