Pevali o ljubavi

Izvor: Blic, 22.Jan.2010, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevali o ljubavi

Nove pesme „Amadeus benda“ sa petog studijskog albuma „Ljubav i hemija“ prodrmale su sinoć mnogobrojne goste u klubu „Vanila“. Momci iz Leskovca pokazali su šta najbolje rade i sve častili dobrom svirkom i velikom tortom.

Promoterke su šetale u belim mantilima noseći epruvete i čudne napitke poput onih iz laboratorije. Simbolično, Džaja i ekipa počeli su predstavljanje svog novog materijala mini kvizom. Odgovarali su, većinom tačno, na pitanja iz oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hemije i tako prisutnima pružili kratak šaljiv kurs.

- Kao i u svim pesmama „Amadeus benda", ljubav je bila i ostala jedina najveća inspiracija. A hemija je sastavni deo ljubavi – rekao je klavijaturista Bojan Stanimirović, koji potpisuje čak šest pesama od 11 koliko se nalazi na izdanju. Popularna petorka ostala je dosledna svom muzičkom stilu, a gosti su čuli tri nove numere „Ne veruje srce pameti", „Overen" i „Ljubav i hemija".

Filip i Leontina Pat

Goca Tržan

Anabela i Mia Borisavljević

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_47]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); }); Dobro raspoloženi gosti nastavili su druženje sa zvezdama večeri, a u tome ih nije omela ni lažna dojava o podmetnutoj bombi. Klub nije bio ispražnjen, a niko čak nije ni primetio da su ispred kluba policajci koji su uneli podatke u zapisnik.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.