Amadeus bend promovisao novi album

Izvor: Press, 22.Jan.2010, 05:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Amadeus bend' promovisao novi album

Muzička grupa „Amadeus bend" promovisala je sinoć svoj peti album „Ljubav i hemija" u poznatom beogradskom klubu „Vanila laundž"

- Gde nema hemije nema ni ljubavi, a samim tim ne bi bilo ni muzike. Hemija je osnova svake emocije, zbog toga veliko hvala svima koji su nam dali inspiraciju i pomogli da uradimo ovaj album - rekao je Džaja, frontmen grupe „Amadeus bend".
Promociji su, među brojnim gostima, prijateljima i saradnicima, bili i Aca Pejović, Ivan i Daša iz grupe „Legende", Dženan Lončarević,...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pevali o ljubavi

Izvor: Blic, 22.Jan.2010

Nove pesme „Amadeus benda“ sa petog studijskog albuma „Ljubav i hemija“ prodrmale su sinoć mnogobrojne goste u klubu „Vanila“. Momci iz Leskovca pokazali su šta najbolje rade i sve častili dobrom svirkom i velikom tortom...Promoterke su šetale u belim mantilima noseći epruvete i čudne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.