Petrović najbolji bokser u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 30.Okt.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović najbolji bokser u Novom Pazaru

Bokser Petar Petrović, iz leskovačkog “Hisara”, proglašen je za najboljeg borca na prvom memorijalnom turniru “Omer Kolašinac Dandi”, održanom danas u Novom Pazaru. Petrović je u konkurenciji seniora, u kategoriji do 69 kilograma, savladao Jagodinca Dušana Radovića iz “Palminih Tigrova” jednoglasnom odlukom sudija. Najbolji tehničar je Ekrem >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Hanuša iz Novog Pazara, koji je kod školaraca lakših od 50 kilograma pobedio Miloša Živkovića iz kluba KŠ 037 sa 2:1. Najborbeniji par činili su školarci Đorđe Smolović iz Bijelog Polja i član Radničkog iz Berana Enis Adrović, a u toj borbi u kategoriji do 57 kilograma arbitri su jednoglasno dali pobedu Smoloviću. Pionir Filip Božović iz Bijelog Polja najmlađi je pobednik, pošto je u kategoriji do 38 kilograma jednoglasnom odlukom sudija slavio protiv takmičara “Palminih tigrova” Predraga Konovalova. Borbe u Hali sportova pratilo je više od 500 gledalaca. (Beta)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđe Pešut juniorski vicešampion Balkana

Izvor: KGsport.info, 30.Okt.2017

Član Rvačkog kluba Radnički, Đorđe Pešut, osvojio je srebrnu medalju na Balkanskom prvenstvu za juniore, koje je održano u turskom gradu Bursi.. Pešut je na putu do finala u kategoriji rvača do 96 kilograma savladao predstavnike Turske, Albanije i Rumunije, a u borbi za zlato pobedio ga je takmičar...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.