Peti FAPOR otvara Nebojša Dugalić a zatvara Ivan Bekjarev (PROGRAM)

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peti FAPOR otvara Nebojša Dugalić a zatvara Ivan Bekjarev (PROGRAM)

Peti po redu festival amaterske pozorišne režije FAPOR održaće se od 1. do 6. novembra u Leskovačkom kulurnom centru, na kojem će se za najboljeg boriti pet reditelja iz Bečeja, Obrenovca, Gornjeg Milanovca, Beograda i Prokuplja.

Sve predstave će biti besplatne za leskovačku publiku osim Kabarea za koji će karte koštati 500 dinara

Na otvaranju festivala gostovaće poznati glumci Nebojša Dugalić i Boris Pingović sa kabareom „Da, to su bili dani!“. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Specijalni gosti na zatvaranju festivala su glumci Bojan Dimitrijević i Ivan Bekjarev. Najboljem reditelju festivala biće dodeljena nagrada „Dragan Dimitrijević“.

Već tradicionalno, nagrade će biti dodeljene i za najbolju mušku i žensku ulogu.

Za učešće na ovom festivalu prijavilo se petnaestak predstava iz cele Srbije a selektor Miodrag Radulović, inače direktor Nardonog pozorišta u Kraljevu, imao je težak zadata da izabere one najbolje“, kaže Darko Zloporubović, organizator festivala.

Žiri Petog festivala amaterske pozorišne režije u leskovcu čine pozoršni i filmski reditelj Miodrag Milinović i glumci Dejan Tončić iz Kruševca i Tatjana Kačmarak iz Leskovca.

Leskovac će se u revijalnom delu, na zatvaranju FAPOR-a, predstaviti novom amaterskom predstavom „Prevara za prevaru“  u režiji Darka Zloporubovića.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.