PREDIZBORNA TRKA: Političari obaraju sopstvene rekorde

Izvor: juGmedia, 13.Apr.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIZBORNA TRKA: Političari obaraju sopstvene rekorde

LESKOVAC -  Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović umalo danas da potuče svoj rekord sa brojem aktivnosti koje su pozvani da proprate mediji a aktivne su i političke stranke, tako da će kamere ove srede zabeležiti čak 12 konferencija  za novinare. Danas je novinarima iz lokalne samouprave upućen poziv za 8 događaja koji bi, po mišljenju kabineta prvog čoveka Leskovca, trebalo da se proprate, a rekord je postavio samo pre 10 dana kada je kamere vodio na 9 različitih lokacija. Mediji su danas pozvani da prisustvuju sledećim aktivnostima Gorana Cvetanovića: - u 11 časova i 30 minuta u Svečanoj sali grada biće podeljene kopačke preko Gradskog fudbalskog saveza klubovima Gradske fudbalske lige; - u 12 časova biće održana konferencija za novinare u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11.oktobar“  povodom završetka projekta sa nemačkom organizacijom HELP; - u 12 časova i 30 minuta gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obićiće radova na rekonstrukciji trotoara u ulici Strahinjića bana, a - potom (13 časova) u Vlajkovoj ulici; - u 13 časova i 30 minuta gradonačelnik će obići i radove na rekonstukciji kanalizacione mreže u Donjem Stopanju, kao i - na kanalizacionoj mreži u Vinarcu (14 časova); - takođe, u 13,30 sati u sali Skupštine grada - sednica Gradske izborne komisije - u 14 časova i 30 minuta biće održana konferencija za novinare na kružnoj raskrsnici kod Zelene zone. Ipak, dan je dugačak, i ova brojka može lako da se poveća. Inače, prethopdni Cvetanovićev rekord je bio takođe dan sa 8 različitih aktivnosti pre dve godine, samo 2 dana pre glasanja na parlamentarnimizborima. Opozicija je optuživala gradonačelnika da preko funkcije prvog čoveka Leskovca  zapravo vodi kampanju za predstojeće lokalne izbore,a on je u intervjuu datom Jugmedii odgovorio da lokalna samouprava mnogo radi i da je on u obavezi da to prenese građanima. (Kraj) dum Vest PREDIZBORNA TRKA: Političari obaraju sopstvene rekorde se pojavila prvo na juGmedia.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Fudbalerima podeljene kopačke

Izvor: juGmedia, 13.Apr.2016

LESKOVAC – Osamnaest fudbalskih klubova iz Gradske fudbalske lige dobilo je danas na poklon kopačke od lokalne samouprave i Fudbalskog saveza. Grad je izdvojio 300, a savez 200 hiljada dinara. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podsetio je da je ove godine iz gradske kase izdvojeno 2 miliona...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.