PLIVANJE Oko 500 takmičara iz tri zemlje bore se za Leskovačkog pobednika

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLIVANJE Oko 500 takmičara iz tri zemlje bore se za Leskovačkog pobednika

Osmi Međunarodni plivački miting počeo danas u 10 sati na bazenu u Sportsko-rekreativnom centru Dubočica, a proglašenje pobednika i dodela medalja zakazana je za 16 sati.

Za prvo mesto i Leskovačkog pobednika 2018, takmiči se 29 klubova, odnosno 489 plivača iz Srbije, Makedonije i Bugarske.

Takmičarima se na samom početku obratio jedan od organizatora mitinga Ivan Cvetanović iz Plivačkog kluba Leskovac poželevši im puno uspeha, a ispred lokalne samouprave >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << deci je sreću poželela gradska većnica Brankica Stamenković zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanović.

„Drago mi je da vas vidimo u ovolikom broju, želimo vam svu sreću“, poručila je Stamenkovićeva.

Mladi plivači će se boriti u četiri discipline, a pehare i robne nagrade će dobiti i najmlađi učesnik i učesnica.  

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmi Medjunarodni plivački miting u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2018

LESKOVAC..U oragnizaciji Plivačkog kluba „Leskovac“ na bazenima SRC „Dubočica“ održan je „Leskovački pobednik 2018“, međunarodni plivački miting koji se održava po osmi put. Takmičili su se mladi plivači podeljeni u po starosnim gupama, od rođenih 2004. i starijih, do kategorije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.