PK Leskovac inicirala otvaranje Grčko-srpske komore u Solunu

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PK Leskovac inicirala otvaranje Grčko-srpske komore u Solunu

LESKOVAC – Otvaranje Grčko-srpske privredne komore predviđeno je za kraj januara 2015. godine u Solunu, saopšteno je iz Regionalne privredne komore Leskovca, koja je inicijator osnivanja ove asocijacije.

S tim u vezi, predsednik leskovačke komore Goran Jović i predsednik udružeja trgovaca Soluna Kostas Geogijakis primljeni su u ambasadi Grčke u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Beogradu gde se razgovaralo o otvaranju komore u Solunu.

Dvojica predstavnika privrednika su za ovu ideju lobirali u Vojvodini, ali i kod predsednika Helenskog Privrednog Udruženja Srbije Philippos Karamanolis, koji je ujedno i predsednik izvršnog odbroa Eurobanke za Srbiju kao i predsednika Izvršnog odbora Alfa banke u Srbiji Georgios Papanastasiou.

O tome se govorilo, navodi se u saopštenju, i u Privrednoj komori Srbije.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.