Ovo je Miloš (22) koji je izveo ČETVOROSTRUKO UBISTVO u Leskovcu: Mladić priznao svirepi zločin

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 11:52

Ovo je Miloš (22) koji je izveo ČETVOROSTRUKO UBISTVO u Leskovcu: Mladić priznao svirepi zločin

Miloš I. (22), osumnjičen za četvorostruko ubistvo u Leskovcu i nema kriminalni dosije.

Teška porodična tragedija dogodila se u Leskovcu kada je Miloš I. (22) sekirom ubio oca Predraga (45), trudnu sestru Anu (18), maćehu Danijelu R. (43) i njenu ćerku Saru, staru 12 godina.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ureda.

Miloš je na saslušanju priznao zločin, a bio je slabo komunikativan zbog svog psihičkog stanja.

Dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je motiv zločina mržnja prema maćehi i njenoj ćerki, kao i psihičko oboljenje osumnjičenog.

Na licu mesta, u kući, pronađeni su sekira, pantalone i majica osumnjičenog sa tragovima krvi.

Prema navodima, do svirepog zločina u Leskovcu došlo je pošto je Miloš I. (20) sinoć tražio svom ocu Predragu I. novac, a kada je Predrag odbio da mu da, on je dohvatio sekiru i najpre nasrnuo na maćehu Danijelu, suprugu svog oca koju navodno nije podnosio, verovatno kako bi napakostio ocu.

Miloš je zatim redom ubio svoju polusestru Saru (12), zatim sestru Anu (19) koja je u poodmakloj trudnoći, a na kraju je presudio i Predragu. Krvavu odeću je zatim presvukao, a policiju je pozvao tek sutradan i prijavio zločin.

Inače, ova porodica se nedavno doselila iz Bojnika u kuću u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, što je potvrdila i njihova stanodavka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.