Otvorena zdravstvena stanica u leskovačkom naselju Ančiki

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena zdravstvena stanica u leskovačkom naselju Ančiki

Stanovnici naselja Ančiki, ali i meštani okolnih sela Bratmilovce, Kumarevo i Mrštane zdravstveni pregled moći će da obave u novootvorenoj ambulanti u Ančikiju.

Iako je izgradnja završena još početkom novembra, kako piše na gradskom sajtu, ambulanta je početkom decembra dobila dozvolu i zvanično počela sa radom.

Zasad će u ambulanti raditi jedan lekar i jedna sestra od ponedeljka do petka, od 7 do 14:30 - piše na gradskom sajtu.

Osim što se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otvaranjem nove ambulante znatno olakšava odlazak kod lekara stanovnicima ovih sela, rasteretiće se ambulanta u Manojlovcu, kao i ambulante u gradu koje su stanovnici ovih naselja do sada koristili.

Na prizemlju novog objekta nalazi se ambulanta, dok se na prvom spratu nalazi kancelarija Mesne zajednice Ančiki.

Od novca poreskih obveznika Leskovca je za izgradnju zdravstvene ambulatne izdvojeno 14,7 miliona dinara. Radove su izvodile firme "Centum" i "Invest gradnja".
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Krenula sa radom još jedna ambulanta u Leskovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Dec.2018

Ambulanta u naselju Ančiki dobila je dozvolu od strane Ministarstva zdravlja i zvanično juče krenula sa radom...Radovi na ambulanti krenuli su 2012. godine, ali su bili stopirani jer je izgradnja započeta bez dozvole. Nekoliko godina kasnije, kada su svi uslovi bili ispunjeni nastavilo se sa izgradnjom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.