Otvaranje Lidla u Nišu i Leskovcu najavljeno za sledeću nedelju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje "Lidla" u Nišu i Leskovcu najavljeno za sledeću nedelju

Nemački lanac supermarketa Lidl, posle šest godina od najave njegovog dolaska u Niš, 11. oktobra konačno bi trebalo da otvori vrata potrošačima. Kako prenosi N1, Lidl se istog dana otvara i u Leskovcu.

Lidl ima tradiciju da otvara sve markete istovremeno, međutim, u Srbiji ovo neće biti slučaj, pa će samo pojedini gradovi sledeće nedelje dobiti ove prodavnice. Hoće li "Lidl" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biti jeftiniji za pazariti od drugih?; Ilustracija; Foto: JV/V. Milić

U Nišu će se ovaj supermarket, čuven po nižim cenama u odnosu na druge supermarkete u evropskim zemljama, otvoriti na Vizantijskom bulevaru, preko puta DIS-a. Na ovoj lokaciji počeli su izgradnju objekta pre više od dve godine.

Kako prenosi N1, iz ove kompanije su najavili da će početi da rade supermarketi u 12 gradova u Srbiji, u četvrtak 11. oktobra od 8 sati.

Verujemo da ćemo zadobiti poverenje potrošača kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji - rekla je predstavnica Lidla Martina Petrović.

Inače, kompanija je još 2012. bila zainteresovana za gradnju objekata na tri lokacije u Nišu. Od gradnje na Apelovcu su odustali, a površina koju je grad namenio ovoj kompaniji je bila pod restitucijom. Kako su ranije najavljivali, ovaj investitor je razmatrao i jednu parcelu u blizini Železničke stanice, ali je objekat sagrađen samo u Duvaništu.

U Leskovcu je izgradnja objekta u Ulici kralja Petra Prvog preko puta nove pijace završena u martu, a Lidl je u tom gradu kupio zemljište za 75 miliona dinara, dok je za opremanje uložio još 10,5 miliona dinara, rečeno je iz gradske vlasti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.