Osumnjičenom za brutalno ubistvo penzionera mesec dana pritvora

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za brutalno ubistvo penzionera mesec dana pritvora

Leskovačka policija odredila je zadržavanje T.S. (52) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

Policija je osumnjičenog, uz krivičnu prijavu, privela zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu. Sudija za prethodni postupak je T.S. odredio pritvor do 30 dana.

T.S. se tereti da je 14. oktobra tekuće godine, u popodnevnim časovima u selu Drćevac nakon kraće >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << verbalne rasprave, drvenom motkom udario više puta u glavu i telo 72-godišnjeg muškarca i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je oštećeni preminuo u bolnici u Leskovcu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva u Leskovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2014

Leskovačka policija saopštila je danas da je odredila zadržavanje T.S. (52) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo...Policija je osumnjičenog uz krivičnu prijavu privela zameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.