Izvor: Luftika.rs, 07.Mar.2024, 23:05

Osuđen nadrilekar Miroljub Petrović, mora da plati 100.000 dinara

Presudom Višeg suda u Leskovcu odbijena je žalba Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu izjavljena u delu odluke o krivičnoj sankciji i potvrđena presuda Osnovnog suda u Leskovcu, kojom je zbog krivičnog dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo okrivljeni Miroljub Petrović, koji je široj javnosti poznatom po rečenici “Ideš pod mač bato”, oglašen krivim i osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara.
Kako navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, Petroviću su oduzeti predmeti izvršenja krivičnog dela – tinkture, ekstrakti, čajevi i sokovi.
– Time je pravosnažno okončan postupak koji je je bio pokrenut na osnovu optužnog predloga ovog tužilaštva – dodaju iz tužilaštva.
Podsetimo, pod lupom pravosudnih organa Miroljub Petrović našao se još početkom 2019. godine nakon što je u javnosti otkriveno da on svoje „lekove“ skupo naplaćuje, a da oni zapravo ne leče. Policija je otkrila da tinkture spravlja upravo u improvizovanoj laboratoriji u svojoj kući u Petrovcu, piše Nova.rs.
Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je jula 2022. godine podnelo optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića zbog krivičnog dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo.
Bruka i sramota: Miroljub Petrović vređa decu sa posebnim potrebama (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Osuđen Miroljub Petrović

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024, 10:53

Presudom Višeg suda u Leskovcu odbijena je žalba Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu izjavljena u dijelu odluke o krivičnoj sankciji i potvrđena presuda Osnovnog suda u Leskovcu, kojom je zbog krivičnog dijela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo okrivljeni Miroljub Petrović, koji je široj ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.