Izvor: EMportal, 18.Apr.2011, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetio budžet za 39 miliona dinara

Poreska uprava podnela je krivičnu prijavu protiv direktora privrednog društva "Milvuk" Z.P. iz Leskovca, zbog sumnje da je utajio porez i oštetio budžet za oko 39 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetio budžet za 38,8 milijardi dinara

Izvor: S media, 18.Apr.2011

Poreska policija je podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu krivičnu prijavu protiv direktora privrednog društva "Mil Vuk Kompani" Z.P. zbog sumnje da je utajom poreza oštetio državni budžet za više od 38,8 milijardi dinara, kao i da je falsifikovao službene istrave, saopštila je danas...

Nastavak na S media...

Krivične prijave protiv direkrora Figmenta i Hamaventa

Izvor: EMportal, 19.Apr.2011, 12:58

Poreska policija je podnela krivične prijave protiv A.H, direktora "Figmenta" iz Novog Sada i Ž.N, vlasnika i direktora "Hamaventa" iz Petrovaradina, zbog sumnje da su utajili porez u iznosu od 28,8 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.

Nastavak na EMportal...

Prijave protiv direkrora Figmenta i Hamaventa

Izvor: Blic, 19.Apr.2011

BEOGRAD - Poreska policija podnela je krivične prijave protiv A.H., direktora "Frigmenta" iz Novog Sada i Ž.N., vlasnika i direktora preduzeća "Hamavent" iz Petrovaradina, zbog sumnje da su utajili porez u iznosu od 28,8 miliona dinara, saopštila je Poreska uprava Srbije...Oni se sumnjiče da su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.