Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2023, 09:24

Osamnaestogodišnjak u Leskovcu ranjen iz vazdušne puške, vršnjak koji je pucao uhapšen

LESKOVAC

U Leskovcu je noćas iz vazdušne puške teško ranjen osamnaestogodišnji mladić a JUGpressu je u policiji rečeno da je njegov vršnjak, koji je pucao, uhapšen.

Naši izvori u policiji navode da je, prema prvim informacijama mladić ranjen slučajno i da su u pitanju dvojica drugara ali da će istraga pokazati sve detalje.

Iz Kliničkog centra u Nišu navode da je noćas u 23:45 iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << leskovačke Opšte bolnice dovezen A.Ć. (18 godina) sa ustrelnom ranom grudnog koša sa desne strane, u teškom opštem stanju.

Navode da je odmah po prijemu mladić uveden u operacionu salu, operisan i trenutno je hospitalizovan na Klinici za anesteziju, gde se prati postoperativni tok.

Očekuje se da se o ovom događaju zvanično oglasi leskovačka policija. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Osamnaestogodišnjak ranjen iz vazdušne puške u Leskovcu

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Leskovčanin A.Ć. (18) ranjen je sinoć oko 22 časa iz vazdušne puške u kući u tom gradu, a osoba koja je pucala je uhapšena, potvrđeno je u leskovačkoj Policijskoj upravi, a prenose lokalni mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.