Opozicija gradonačelniku Leskovca - ko je aminovao malverzacije predsednika mesnih zajednica?

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2024, 17:51

Opozicija gradonačelniku Leskovca - ko je "aminovao" malverzacije predsednika mesnih zajednica?

Nakon hapšenja 7 predsednika Saveta mesnih zajednica sa područja Leskovca zbog zloupotrebe službenog položaja, predstavnici opozicije pozvali su gradonačelnika Gorana Cvetanovića da se odgovori da li je neko iz njegovog kabineta ili vrha SNS-a učestvovao u ovoj malverzaciji. Cvetanović kaže da će se povući iz politike ukoliko se dokaže njegova umeštanost u bilo kakva nelegalna dela.
Odbornik Grupe građana "Za Leskovac – Zajedno" Nebojša Cakić kaže da su uhapšeni predsednici mesnih zajednica istaknuti članovi SNS-a, kao i da ima saznanja da nisu mogli da deluju samostalno u ovoj malverzaciji.
Imam informacije...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Cvetanović: Povlačim se iz političkog života ukoliko se ispostavi da sam umešan u zloupotrebe oko mesnih zajednica ili ako je Perica umešan

Izvor: JUGpress.com, 08.Apr.2024

LESKOVAC..Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović komentarisao je pitanje dela opozicije zašto nije upoznao javnost sa činjenicom da su predsednici više mesnih zajednica privedeni na informativni razgovor po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal...„Kada vas neko prijavi MUP i tužilaštvo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.