Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2022, 23:27

Oni pripremaju najbolji ajvar

Ovo su pobednici na takmičenu u pripremi ajvara koje je održano u okviru Izložbe domaćeg leskovačkog ajvara, zimnice, meda, vina i voćne rakije danas u Leskovcu .

1. Crven i blag (ekipa SRC Dubočica)

2. Vizitorski centar Teodora (Lebane)

3. Turistička organizacija opštine Vlasotice

Specijalna nagrada za propremu salate od pečenih paprika pripala je Vizitorskom centru Teodora.

Danas je u etno-kompleksu Šop-Đokić, u organizaciji Turističke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << organizacije i Regionalne privredne komore Leskovca, a pod pokroviteljstvom grada Leskovca, održana Izložba domaćeg leskovačkog ajvara, zimnice, meda, vina i voćne rakije. Ova manifestacija okupila je brojne izlagače domaćih proizvoda, kao i deset takmičarskih ekipa koje su se nadmetale u pripremanju leskovačkog ajvara po tradicionalnoj recepturi, ali i salata od pečenih paprika.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovcu održana priprema i izložba domaćeg leskovačkog ajvara, zimnice, meda, vina i voćne rakije

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Okt.2022, 21:10

U ponedeljak je u etno-kompleksu Šop-Đokić, u organizaciji Turističke organizacije i Regionalne privredne komore Leskovca, a pod pokroviteljstvom grada Leskovca, održana Izložba domaćeg leskovačkog ajvara, zimnice, meda, vina i voćne rakije. Ova manifestacija okupila je brojne izlagače domaćih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.