Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2022, 08:48

Oglasila se majka zabetoniranog Leskovčanina, kopali su i lobanja je izašla, 3 godine je ležao u buretu

Stravičan događaj koji se dogodio u Leskovcu još uvek potresa Srbiju.
Biljana S. je nađena otrovana u svom dvorištu. Nakon što je nju sahranila, porodica je u istom dvorištu našla njenog supruga, zabetoniranog u buretu.
Biljana je 3 godine lagala rodbinu i prijatelje da je njen muž Ivan u Rusiji i da ne može da dođe, a ubila ga je, polila betonom i telo sakrila u dvorištu porodične kuće.
Telo je pronašo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ivanov brat, jer mu je bilo čudno što je snaja sahranjena, a njega nigde nema.
Jovan i Ružica Stojanović, roditelji muškarca čije je telo bilo zabetonirano godinama, kroz suze su pričali za Pink.
– To je naša kuća, faktički. Mi znamo tamo taj njihov prostor. Previše je bilo maskirano. On se nije javljao tri godine, mi smo svi smatrali da je on u Rusiji. Međutim, sin je proverio u SUP-u, nema izlaza za Rusiju te godine – kaže Jovan.
– Kopali su i lobanja je izašla. Devojčica, moja, našla pasoš i torbicu. Znači, nije otišao za Rusiju. Tri godine on sedi u buretu betoniran. Šta ja da kažem? Ja sam jedno dete od 4 godine sahranila, sad ovo drugo. Mi smo posle njene sahrane hteli poternicu da udarimo – priča kroz suze Ružica.
Istraga o ovom slučaju je još uvek u toku.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.