Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2021, 09:49

Održano opštinsko i okružno školsko takmičenje u plivanju

LESKOVAC-VLASOTINCE

Na opštinskom i okružnom školskom takmičenju u plivanju učestvovale su skoro sve škole iz Leskovca i osnovna škola „8. oktobar“ iz Vlasotinca, odnosno skoro 100 učenika osnovnih i srednjih škola. Zbog pandemije kovida dugo nije bilo takmičenja u školskom sportu, a ovo je organizovano sa svim epidemiološkim merama, bilo je merenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << temperature, svako od učesnika je morao da nosi masku, bez prisustva publike, itd.

Najuspešnija škola po osvojenim prvim mestima je Osnovna škola ”Josif Kostić” sa osvojenih 11 prvih mesta, a na drugom mestu je Osnovna Škola ”Svetozar Marković” koja ima 9 prvih mesta, dok je trećeplasirana Osnovna škola ”Vasa Pelagić ” iz Leskovca. Kod srednjih škola najviše prvih mesta zauzela je Tehnička škola ”Rade Metalac” iz Leskovca, a drugo i treće mesto su osvojile Hemijska škola i Medicinka škola.

Prvoplasirani učenici plasirali su se za Republičko takmičenje u plivanju za osnovne i srednje škole koje će se održati u Beogradu 07.04.2021 godine.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.