Izvor: S media, 29.Mar.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor bivšem gradonačelniku Leskovca

Bivšem gradonačelniku Leskovca Slobodanu Kociću, bivšoj direktorki Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragani Stošić, dvojici službenika direkcije i šefu gradilišta firme "Produkt" koji su juče uhapšeni zbog sumnje da su oštetili budžet grada za 74 miliona dinara, određen je pritvor do 30 dana, potvrdio je istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Tanjugu rekao da je jedna osumnjičena osoba, inače, nadzorni organ direkcije, nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode. Takođe je pokrenuta i istraga još protiv dve osobe koje nisu trenutno dostupne nadležnim organima.

"Nakon saslušanja prema osmorici je pokrenuta istraga. Od šestoro koliko sam saslušao pritvor je određen za petoro dok je jedna osoba, inače, nadzorni organ u direkciji puštena da se brani sa slobode. Istraga je pokrenuta i protiv vlasnika preduzeća ''Produkt'' Radovana Jovanovića i vlasnika firme ''Energosistem Čogurić'', Aleksandra Čogurića koji nisu u zemlji. Istraga prema njima biće nastavljena kada budu dostupni nadležnim organima", kazao je sudija Stojičić.

U nastavku akcije na suzbijanju finansijskog kriminala, juče su pripadnici policije u Leskovcu, lišili slobode bivšeg gradonačelnika Slobodana Kocića, inače i člana Predsedništva Demokratske stranke i još pet osoba, dok za dve osobe policija još traga.

(Tanjug)

FOTO:ilustracija/Guliver/Thinstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kociću određen pritvor

Izvor: RTS, 29.Mar.2013

Sud odredio pritvor do 30 dana bivšem gradonačelniku Leksovca Slobodanu Kociću još petoro ljudi koji su juče uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebom položaja oštetili gradski budžet za 74 miliona dinara...Bivšem gradonačelniku Leskovca Slobodanu Kociću, bivšoj direktorki Direkcije za urbanizam...

Nastavak na RTS...

Bivšem gradonačelniku Leskovca pritvor do 30 dana

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2013

LESKOVAC - Istražni sudija Višeg suda Nebojša Stojičić odredio je pritvor do 30 dana bivšem gradonačelniku Leskovca i lideru lokalnog DS Slobodanu Kociću (46), bivšoj direktorki Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragani Stošić (46), dvojici radnika Direkcije Draganu Marjanoviću (52) i Ivanu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.