Odlazak sportske legende: Preminuo Ljubiša Kocić

Izvor: juGmedia, 17.Maj.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak sportske legende: Preminuo Ljubiša Kocić

Leskovačka sportska legenda Ljubiša Kocić zvani Haler iznenada je preminuo u 66. godini života u Danilovgradu u Crnoj Gori od srčanog udara.

Kocić je poznat po tome što je kao kik-boks trener stvorio međunarodne šampione Božidara Đermanovića, Branka Tasića, Predaga Milenovića i mnoge druge.

Radio je i kao profesor  fizičkog vaspitanja u Popljoprivrednoj školi u Leskovcu gde je samo pre mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dana ostvario pravo na penziju.

Do zadnjeg trenutka bio je u pratnji svog pulena Aleksandra Đurovića, inače istaknutog svestranog sportiste borilačkih veština, balkansog šampiona u disciplinama snage i aktuelnog predsednika Skupštine grada Leskovca, koji je nadljudskim naporima uzalud pokušavao da ga spase.

Iza sebe je ostavio suprugu, sina i dvoje unučadi.

Ljubiša će biti sahranjen u četvrtak u 12 sati na leskovačkom Svetoilijskom groblju.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.