Odbornici Svi za jednog, jedan za sve iz Leskovca: Nismo prešli u SNS, ostajemo opozicija

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 13:33

Odbornici "Svi za jednog, jedan za sve" iz Leskovca: Nismo prešli u SNS, ostajemo opozicija

Nakon što je osnivač i nosilac liste "Svi za jednog jedan za sve" Aleksandar Rangelov saopštio da napušta politiku posle osvojenih 9 mandata u leskovačkoj Skupštini, narodni poslanik Narodnog pokreta Đorđe Stanković tvrdi da je većina tih odbornika "preletela" u SNS, dok odbornici te grupe to demantuju i tvrde da niko od njih nije prešao u tabor naprednjaka, te da ostaju opozicija.
Ostavka i povlačenje Rangelova iz politike, koji je to obrazložio time da se mora posvetiti zdravlju svoje supruge, pokrenula je brojne spekulacije o tome šta će biti sa ovom grupom odbornika, te da li su oni bili zapravo angažovani kao lažna opozicija koja će se nakon izbora prikloniti vlasti.
Da je to tako tvrdi...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.