Od košnica do katastra - sistem koji pomaže lokalni razvoj

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od košnica do katastra - sistem koji pomaže lokalni razvoj

Unapređenje sistema zaštite od požara, efikasnije usluge ka građanima i preduzećima, mapiranje košnica, očuvanje prirodnog i kulturnog nasleđa razvoj turizma - samo su neki od projekata koje će u 19 gradova i opština u Srbiji, među kojima su i Niš, Leskovac, Aleksinac i Vranje, unaprediti Geografski informacioni sistem, a čiju implementaciju podržava EU.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Od košnica do katastra - sistem koji pomaže lokalni razvoj

Izvor: Aleksinac.net, 20.Nov.2019, 10:59

Unapređenje sistema zaštite od požara, efikasnije usluge ka građanima i preduzećima, mapiranje košnica, očuvanje prirodnog i kulturnog nasleđa razvoj turizma - samo su neki od projekata koje će u 19 gradova i opština u Srbiji, među kojima su i Aleksinac, Niš, Leskovac i Vranje, unaprediti...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.