Od južnjaka samo Dubočica i Topličanin upisali pobede u Srpskoj ligi istok

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od južnjaka samo Dubočica i Topličanin upisali pobede u Srpskoj ligi istok

U poslednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige istok trijumfe su upisali samo leskovačka Dubočica koja je bila bolja od Moravca iz Mrštana (2:1) i prokupački Topličanin koji je savladao Rembas (2:1). Budućnost iz Popovca je uspela da "otkine" bod lideru Jagodini Tabane (1:1), ali to nije uspeo da iskoristi drugoplasirani niški Sinđelić koji je remizirao (1:1) sa Radanom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Lebana.

Bodove u ovom kolu podelili su i Vlasina iz Vlasotinca i Jedinstvo iz Bošnjaca (1:1).

Ubedljiv poraz (3:1) pretrpeo je niški Car Konstantin na gostovanju Timočaninu u Knjaževcu.

Epitet jesenjeg prvaka trećeg ranga takmičenja ponela je ekipa Jagodina Tabane, a kompletan redosled na tabeli možete videti na sajtu Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.