Obeležavaju jubilej: Deset godina od prvog gradonačelnika

Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležavaju jubilej: Deset godina od prvog gradonačelnika

LESKOVAC

Iz kabineta grdaonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića danas su mediji obavešteni da će “sutra, 8.6.2018. u Skupštinskoj sali grada Leskovca sa početkom u 16 časova svečano  biti obeležen jubilej povodom desetogodišnjice od imenovanja prvog gradonačelnika Leskovca.

Ovom prilikom gradonačelnik Goran Cvetanović predstaviće razvoj Leskovca od preuzimanja odgovornosti do danas.

Prenos ovog jubileja moći će da se prati na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lokalnim televizijama.

Poštovani,

Molim vas da ovo obaveštenje objavite u svojim medijima kako bi naši sugrađani bili obavešteni o mogućnosti da prate obeležavanje jubileja”.

U saopštenju nije navedeno da li će ovaj dogadjaj direktno prenositi i niške televizije, o čijem je profesionalizmu Cvetanović nadahnuto govorio onomad kad je kritikovao leskovačke televizije na sednici Gradskog veća.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Jubilej: Deset godina od imenovanja prvog gradonačelnika Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jun.2018, 10:47

Danas će u Skupštinskoj sali grada Leskovca sa početkom u 16 časova svečano će biti obeležen jubilej povodom desetogodišnjice od imenovanja prvog gradonačelnika Leskovca...Ovom prilikom gradonačelnik Goran Cvetanović predstaviće razvoj Leskovca od preuzimanja odgovornosti do danas...Prenos...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.