Obećao gradonačelnik – Sat mahala kao nova do kraja ove godine

Izvor: juGmedia, 21.Jul.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obećao gradonačelnik – Sat mahala kao nova do kraja ove godine

LESKOVAC – Romska Sat mahala u Leskovcu biće kompletno infrastukturno uređena do kraja godine, najavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Najpre će se krenuti sa uređenjem vodovodne mreže u Radanskoj ulici, najpre u Sat mahali gde je problem najveći i gde često dolazi do pucanja cevi.

Radanska ulica je planirana da se radi u toku ove godine. Mi smo tu konkurisali kod >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nekih nevladinih organizacija i postoji obećanje i dokazi da oni stručno stoje iza toga. Mi se nadamo da ćemo to uskoro završiti posle dugo decenija na zadovoljstvo meštana te mahale“ ,kazao je Cvetanović.

Pre nekoliko godina u ul Žrtava Fašizma koja se nalazi u romskom naselju “Sat Mahala” je izgrađena atmosveska kanalizacija,  rekonstruisana je vodovodna mreža  i  asvaltirana je cela saobraćajnica u dužini od oko 1 100 metara.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko ne zna šta se krije ispod Leskovca

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2016, 08:18

LESKOVAC – U Leskovcu je trenutno otvoreno na desetine gradilišta ali se postavlja pitanje da li će na kraju biti „veća dara nego maslo“ jer prilikom izvođenja radova dolazi do jako čestih pucanja stare vodovodne mreže, presecanja kablova i kanalizacionih cevi pošto grad za veći deo svoje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.