ORGANIZATORI O PEVAČIMA NA ROŠTILJIJADI: Narodu se ne može ugoditi!

Izvor: juGmedia, 01.Avg.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGANIZATORI O PEVAČIMA NA ROŠTILJIJADI: Narodu se ne može ugoditi!

LESKOVAC – Izbor poznatih grupa, pevača i zvezdi koje će zabavljati posetioce za vreme Roštiljijade podelio je Leskovčane. Dok jedni žele da na centrajnoj bini vide „prave zvezde“, drugi misle da je najavljen muzički program kič, a treći – aplaudiraju.

U Turističkoj organizaciji Leskovca kažu da se narodu nikako ne može ugoditi.

„Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << smo u Leskovcu napravili spektakl i za Srpsku novu godinu doveli Gorana Bregovića komentarisalo se zašto smo ga toliko platili, pa se čak i spekulisalo ciframa. Sada kada plaćamo mnogo manje, opet im ne valja. Narodu se ne može ugoditi, ali ja se ne brinem, provod je zagarantovan“ kaže direktor TOL-a Žikica Nestorović.

Roštiljijadu će otvoriti grupa Piloti, u utorak, 1. septembra, nastupiće Pinkove zvezde, dok je sreda je rezervisana za grupu Van Gogh, a četvrtak za Miroslava Ilića.

U petak, kada se očekuje i najveći broj posetilaca iz zemlje i inostranstva, sa glavne bine zapevaće Legende, a u subotu Zvezde Granda.

Ipak, u TOL-u nisu znali da nam kažu koliko će zabavljači da koštaju.

„Nadamo se da će cena biti na prošlogodišnjem nivou. Nastupe jesmo ugovorili, ali o cenama još uvek ne možemo precizno da govorimo“ kratko je rekao jedan od organizatora Miroljub Radivojević.

Turistička organizacija je ranije saopštila da je Vlada Republike Srbije pomogla ovu manifestaciju sa 4 miliona dinara.

(kraj) dum/mil
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.