OPREZ Nepoznate osobe se LAŽNO predstavljaju kao novinari Jugmedie

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Nepoznate osobe se LAŽNO predstavljaju kao novinari Jugmedie

Poslednjih nekoliko nedelja nepoznate ženske osobe predstavljaju se na različitim javnim skupovima u Leskovcu kao novinari Jugmedie, slikaju bez dozvole prisutne na dnevnim događajima i obećavaju da će  njihove fotografije biti objavljene u okviru vesti na našem portalu.

Redakcija Jugmedie obaveštava Leskovčane da će naši novinari, fotoreporteri i saradnici ubuće nositi legitimacije na svim javnim skupovima, kao potvrdu identifikacije.

Molimo građane, da ukoliko se neko bez identifikacije predstavi kao naš saradnik, odmah obavesti redakciju, a mi ćemo preduzeti dalje zakonske mere.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.