Nožem izbo mladića na ulici pa pobegao

Izvor: Blic, 21.Maj.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem izbo mladića na ulici pa pobegao

Leskovačka policija uhapsila je N.R. (28) iz tog grada zbog sumnje da je nožem sugrađaninu J.N. (21) naneo teške povrede, saopšteno je danas.

U saopstenju policije navodi se da je posle kraće svadje N.R. nožem ubo J.N. u ledja i nogu i pobegao sa lica mesta.

Incident se dogodio 20. maja, tri sata posle ponoći u ulici Stojana Ljubića. Napadač će u toku dana biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda.

Povezane vesti: Uhapšeni pljačkaši zlatara
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčanin nožem izbo mladića na ulici

Izvor: Kurir, 21.Maj.2012

Posle kraće svađe N. R. nožem ubo J. N. u leđa i nogu i pobegao sa lica mesta..LESKOVAC - Leskovačka policija uhapsila je N.R. (28) iz tog grada zbog sumnje da je nožem sugrađaninu J.N. (21) naneo teške povrede...U saopštenju policije navodi se da je posle kraće svađe N. R. nožem ubo J. N....

Nastavak na Kurir...

Izboden mladić van životne opasnosti

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Maj.2012

Pripadnici leskovačke policije lišili su slobode i odredili meru zadržavanja N. R. (28) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje u izvršenju krivičnog dela nanošenja teške telesne povrede na štetu drugog lica, saopštila je danas leskovačka policija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.